Nieuws

Agromax beoordelingenIn planten stijgt tot extreme veranderingen in temperatuur en gebrek aan vocht weerstand. Agromaks Tsink200 – sterk geconcentreerde meststof bemesten, waardoor het compenseren van een tekort aan zink in planten gedurende het groeiseizoen van bladtoepassing. Water oplosbare en membraan vorm zink pronikatel zorgen voor volledige absorptie van zink en verhoging van de mobiliteit van element in plantenweefsels. Zink is essentieel voor de normale werking van plantenhormonen, nucleïnezuren, toeneemt pollen vruchtbaarheid stimuleren calciumabsorptie. Azotobacter – versnelt de groei, verhoogt de immuniteit en andere tuinbouwgewassen, natuurlijk verrijkt de bodem

.

Volgens FTS, de uitvoerende organen van de onderneming zijn niet

inbegrepen gediskwalificeerde personen. Onze productie maakt gebruik van hoog gekwalificeerde specialisten met ruime ervaring, die voortdurend hun kennis en vaardigheden te verbeteren. Na 10 jaar van GC “Agromaks” van een klein bedrijf is uitgegroeid tot een van de toonaangevende productiebedrijven in Rusland en het GOS. Onze productiecapaciteit en volumes van zuivelproducten apparatuur tien keer verhoogd.


agrarisch bedrijf biedt vooral dure ingevoerde apparatuur voor de melkproductie. Productie en levering van high-tech zuivel apparatuur en gespecialiseerd zuivel systemen voor de agro-industriële sector in Rusland en GOS-landen.


De gezamenlijke organisatie van behandelingen op gewasbescherming en bladbemesting vermindert kosten. Geconcentreerde vloeibare meststof met boor in 11% (150 g / l). Bevat essentiële sporenelementen; enzymatische processen in de embryo van het zaad activeren, bevorderen eerder opkomen van zaailingen en verhoging van de vorst. Een deel van het zuur arhidonovaya controles bij planten systemische resistentie tegen biotische en abiotische factoren beschadiging of ziekte productie phytoalexinen.


Composition is volledig in overeenstemming met de kenmerken van de bodem, het wordt gekozen op een zodanige wijze dat er geen negatieve gevolgen voor de bodem, is veilig voor mens en dier. De drug versnelt de kieming van zaden, zodat het op grote schaal wordt gebruikt als een inweken. Het bedrijf werd 11 jaar geleden geregistreerd, wat aangeeft dat een stabiele werking van en het toezicht van de overheid. Als u de eigenaar bent of het hoofd van dit bedrijf, kunt u toevoegen of uw contactgegevens te bewerken. Ook kunt u zich aanmelden en gebruik maken van de speciale tarieven voor het beheer van de pagina.


F1.1310Ustavny kapitaal (aandelenkapitaal, erkende fonds bijdragen partners’) 0tys. 2018Strahovye bijdragen voor de verplichte sociale verzekering tegen tijdelijke arbeidsongeschiktheid en moederschap roebel. 2018Strahovye en andere bijdragen voor de verplichte pensioenverzekering bijgeschreven Russische roebels aan het Pensioenfonds. GodNaimenovanieSumma2018Strahovye bijdragen voor de verplichte ziekteverzekering van de werkende bevolking over te dragen aan de begroting van de roebel Federale Verplichte Medical Insurance Fund.


U kunt het telefoonnummer te bellen of te controleren op andere contacten online bio-Agromax.ru. Geweldige locatie, openingstijden 8-20, vriendelijke service, gezellig. FOLCROP B – het is een vloeibare meststof met een hoog gehalte aan boor. Een uitgebalanceerde combinatie en de optimale samenstelling van nutriënten.


Het kopiëren van eigen materiaal is toegestaan ​​met het verplichte gebruik van de referentie-bron. Uw browser biedt geen

volledige ondersteuning voor JavaScripts, die kunnen leiden tot vertragingen bij het werk op de pagina’s van het portaal.


In real time kunt u niet alleen de aangegeven datum, tijd en kamernummer, maar de werkelijke begin- en eindtijd van de vergadering over alle aangelegenheden met betrekking tot het bedrijf te zien. Onderzoek een grafiek van de in geval van bedrijven in de gekozen periode als eiser en verweerder aan arbitrage claims. Volledige informatie over het onderpand van natuurlijke en rechtspersonen. Informatie over de datum en het nummer van de kennisgeving, de pandhouder en de pandgever, alsmede het voorwerp van belofte. Door te klikken op de “een gesprek aanvragen”, Ik ga akkoord met de verwerking van persoonsgegevens.


Parts (

Agromax

“Agromax” – de eerste AgroCenter complexe diensten en producten, het aanbieden van de boeren een full service aan de best mogelijke omstandigheden. We gebruiken de cookie om u te voorzien van meer mogelijkheden bij het gebruik van de site. Door te blijven deze site te bladeren of op dit bericht te sluiten, gaat u akkoord met het gebruik van de cookie. Agromaks Kaliy450 – sterk geconcentreerde meststof bemesten, waardoor volledig waarborgen de planten met kalium middels bladtoepassing. Water oplosbare kalium vorm en het membraan pronikatel vergemakkelijkt volledige absorptie-element binnen plantenweefsels verhogen van de mobiliteit lid.


  • Het ontwikkelen van een B2B-portal voor de leverancier op het gebied van de veehouderij apparatuur voor het automatiseren en bruikbaarheid te verbeteren.
  • Meststoffen ook aanbevolen voor gebruik als een dressing voor struiken en fruitbomen, vooral voor de transplantatie naar een nieuwe locatie .
  • Telefoon, e-mail adres van de officiële website en andere contactgegevens OOO “Cruise Auto” afwezig in de Unified en kan worden toegevoegd aan een vertegenwoordiger van de organisatie.
  • de functionele ziftende apparatuur maakt het ook mogelijk voorbereiding van de zaden voor opslag of aanplant
  • graanschoningsmachines -. het is een van de belangrijkste fasen van de verwerking van granen
  • voor de weken van zaden een kwart van de inhoud van 1 zakje verdund in 1 liter water
  • moeten zijn ..

Onze specialisten professionele hulp bij de selectie van de benodigde onderdelen van de uitrusting geschikt is voor uw productie-technologie. Met succes op de markt van apparatuur voor meer

dan 10 jaar, is de officiële dealer van de toonaangevende producenten ter wereld. Je weet dat dit bedrijf de telefoon of een ander contact? In de Krim, de Russische volwassen hybride zaden van suikerbieten, waarvan de zaden van buitenlandse producenten zal vervangen. Hoe is het verschil met de Europese, zei de directeur van de Enterprise “Agromaks” Andrey Savchuk.


produceren vloeibare mest toevoeren micro

De herdruk van materiaal van de site is toegestaan ​​na schriftelijke toestemming van de administratie van de site. In dit tijdschrift publiceert artikelen van de internationale noodhulp fonds voor de VN-Kinderfonds (Unicef) en Save the Children Charity Fund “Geef leven! “, Die wordt overgedragen van de verkoop van 1 roebel elk nummer van het tijdschrift, zodat iedereen die een tijdschrift koopt, neemt deel aan het liefdadigheidsevenement. Het tijdschrift is bevriend met hun lezers, publiceren hun brieven, tekeningen, verhalen, interessante recepten, ambachten, enz. Is.


Door te klikken op “Aanvraag versturen”, Ik ga akkoord met de verwerking van persoonsgegevens. Het portaal is geïmplementeerd procurement functionaliteit voor de groothandel dealers en particuliere klanten, biedt een handige product zoekopdracht op interessant profiel.


F2.2520Rezultat van de andere handelingen niet opgenomen in de nettowinst (verlies) perioda0tys. F1.1300Itogo op grond van artikel III – Kapitaal en rezervy12987tys

.

Informatie over deelname van OOO “Auto Cruise” in aanbestedingen gevonden. Informatie over de deelname van de organisatie in arbitrage doet er niet toe. De nieuwe rechtszaak No. A / 2020 van 2020/03/03 verzoeker, het bedrag van de vordering roebel. De nieuwe rechtszaak No. A / 2020 van 2020/03/18 verzoeker, het bedrag van de vordering roebel.


Er zijn gepubliceerd ontroerende getuigenissen van kinderen in de basisschoolleeftijd. Gedetailleerde informatie over merken, uitvindingen, gebruiksmodellen, met inbegrip van het registratienummer, de datum van aanvang en beëindiging van de status.

Onze klanten – honderden winstgevende veehouderij en boerderijen. Het belangrijkste doel van de oprichting was om een ​​moderne zuivel apparatuur voor de landbouw tegen betaalbare prijzen, wat de kwaliteit niet onderdoen voor de buitenlandse analogen te produceren. Voor de Russische Federatie, en ondersteunen van de ontwikkeling van agribusiness en werd opgericht een productiebedrijf factory “IzhAgromax».


Alle beschikbare apparatuur en zijn in onze database. Uw browser voldoet niet aan de technische eisen voor het werken met SPARK. Informatie over de handhaving procedure tegen «Cruise-Auto” kan niet worden gevonden.


sluiten de behandeling van de rechtszaak No. A / 2020 van 18/03/2020 in eerste instantie. Organisatie van de verzoeker, de hoeveelheid van de vordering roebel.


Is dit uw bedrijf?


De bestanddelen worden snel opgelost onder grondig mengen van de werkoplossing. Derde behandeling dagen na de bloei op de levering van de bladeren en een betere groei shoot te verbeteren.Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *