Schoonheid

Bluronica – adviezen, prijs, waar te kopen, nu kopen

Gezondheid en schoonheid op elke leeftijd als gevolg van de toepassing van hyaluronzuur

Hyaluronzuur voor gezicht is een natuurlijk polysaccharide geproduceerd door een levend organisme voor het handhaven van de elasticiteit en de gezondheid van de weefsels. Maar het bestaan ​​en de voordelen die wetenschappers hebben alleen geleerd 80 jaar geleden.

de Belangrijke eigenschappen van hyaluronzuur zijn:

  • het vermogen om weefsel watermoleculen behouden;
  • handhaving van de fundamentele processen in het menselijk of dierlijk lichaam;
  • verzet tegen de vernietigende werking van pathogene micro-organismen.

Nu hyaluronzuur wordt veel gebruikt in cosmetica en medicinale doeleinden. In het bijzonder wordt het toegevoegd in crèmes, vulstoffen, die bij de werkwijze biorevitalisation, waardoor het voorkomen van vroegtijdige veroudering en helpt verjonging van weefsels. Met behulp van hyaluronzuur om de gewrichten te behandelen en uit te voeren contouren van de lippen te vergroten, corrigeer de vorm van de jukbeenderen met behulp van schoonheid shots.

Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm wordt geproduceerd in de mens en diverse vertegenwoordigers van de dierenwereld, dus het is een volledig natuurlijk en veilig. Voor injecties het product wordt geleverd in capsules, en voor intern en extern gebruik – tabletten, capsules, vulstoffen, in de samenstelling van de middelen op zorg van een huid

.

Hyaluronzuur functies in het lichaam

De hoofdfunctie van hyaluronzuur in het lichaam is het behoud en de bescherming van bindweefsel, schade herstel. Het activeert de synthese van collageen, handelend natuurlijke barrière tegen de invloed van negatieve externe factoren, versnelt de regeneratie van cellen en huidweefsels, activeert de stofwisseling, bevordert de opname van nuttige componenten, vertoont anti-inflammatoire eigenschappen.

Maar na 25 jaar, het proces van de productie van hyaluronzuur in het menselijk lichaam vertraagt. Het ontbreken daarvan leidt tot een gebrek aan watergehalte in lichaamsweefsels en hun drogen. Dat op zijn beurt gevaarlijke verlies van elasticiteit, verhoogde kwetsbaarheid, vroegtijdige veroudering.

Scope Bluronica

Nuttige eigenschappen van laagmoleculair hyaluronzuur wordt gebruikt in diverse industrieën. In cosmetica wordt het gebruikt om het gezicht en lichaam te verjongen. In de geneeskunde -. Om de integriteit van de structuur van huidcellen en hydraterende weefsels te behouden

Cosmetology

De producten zijn gebaseerd op hyaluronzuur actief gebruikt in schoonheidsbehandelingen. Populaire injectie zuur in de lippen, waardoor ze volume en mooier. Ze bieden directe afvlakking van nasolabiaalplooien en lipvergroting. Het gebruik van hyaluronzuur voor het haar helpt om ze te herstellen naar de levenskracht en natuurlijke Shine om de groei te versnellen en te verminderen breuk.

contouren van het gezicht omvat het injecteren onder de huid gels op basis van hyaluronzuur. Het doel is om de productie van natuurlijke collageen, rimpel correctie en het geven van de gewenste vorm aan het gezicht te stimuleren.

Reumatologie

Hyaluronzuur voordelen voor de gewrichten. Door het gebruik van tabletten heeft een positief effect op het hele bewegingsapparaat. Injecties in de knie maken het gebruik van zuur als synoviale vloeistof, om de druk op het kniegewricht te verminderen.

Bovendien kan hyaluronzuur oraal en topicaal worden gebruikt voor artrose, in de periode van posttraumatische reparatie bindweefsel, een doeltreffend alternatief voor chirurgie.

Voor alle voordelen, gezamenlijke Supplement met hyaluronzuur is heel moeilijk te vinden in de reguliere apotheken, en de prijs is boven het gemiddelde.

Tandheelkunde

In de tandheelkunde gebruikt hyaluronzuur om de genezing na de installatie van implantaten, behandeling van peri-implantitis, parodontologie, gingivitis versnellen. Deze stof remt de productie van cytokines die de ontwikkeling van het ontstekingsproces, verlaagt het risico op complicaties.

Oogheelkunde

Oogdruppels met hyaluronzuur toegepast bij cataract of glaucoom. Stof is betrokken bij volledige werk van de organen van de visie, die op grote schaal wordt gebruikt voor de droogte van het hoornvlies en netvliesloslating.

Vrijwaring formulier Bluronica

veel positieve feedback over de indrukwekkende resultaten van de toepassing van crèmes en andere producten met hyaluronzuur toont belofte om zijn hoge efficiency.

Om hyaluronzuur te kopen in de verschillende vormen van productie. Om methode injectie gebruiken, moet u het gereedschap in ampullen en injectables te schaffen. Voor inname in capsules en tabletten. Maskers in poeder en capsules te bereiden.

De prijs van het product in de gewone apotheken zijn nog steeds vrij hoog. De meeste fabrikanten raden aan hyaluronzuur en producten op basis van het via het internet te kopen.

Prijs en waar te hyaluronzuur kopen

hyaluronzuur voor het gezicht tegen de best mogelijke prijs bij de apotheek kopen zal niet slagen. Dit is alleen mogelijk wanneer je merchandise op de officiële website te bestellen.

Cream met hyaluronzuur en collageen, en serum in een volume van 30 ml bij het bestellen op de website zijn aanvaardbaar voor de meeste kopers de kosten -. … Op zo’n lage prijs bieden ze een verjongend effect en een gegarandeerde effectiviteit

Om verrijkt met hyaluronzuur cosmetische producten voor het gezicht te kopen, moet u bestellen en wachten op de reactie van het personeel van de online winkel. De goederen worden geleverd onmiddellijk, op een geschikt voor elke klant milieu.

Ga naar provider website

Nu is er geen noodzaak om naar apotheken op zoek naar de producten niet altijd de genoemde eigenschappen. Alleen kopen op de officiële website zal instaan ​​voor de verkrijging van een hoge kwaliteit tegen een leuke prijs. Uw huid zal u dankbaar zijn voor de juiste keuze!

Hoe hyaluronzuur toe te passen thuis Bluronica

hyaluronzuur Breng thuis, in de vorm van cosmetische eindproducten of maskers, serums, emulsies voor het gezicht alleen. Dergelijke tools kunnen de eigenschappen van andere crèmes te verbeteren.

Koken thuis verjongende gezichtsmaskers impliceert de aanwezigheid van hyaluronzuur in poedervorm, kan het duur om te kopen van de online apotheek zijn.

De cursus is het gebruik van hyaluronzuur is 14 dagen, bij dagelijks gebruik. Het serum kan worden gecombineerd met andere natuurlijke stoffen – groene thee, schaaleieren en andere. Zelfs in combinatie met een normale water bovendien blijkt zeer effectief in het handhaven van de schoonheid van de huid te zijn.

Een handige tip! Zelfstandig gebruik van hyaluronzuur in het huis vereist volledige naleving van de meegeleverde instructies. Om de bijwerkingen te voorkomen, is het raadzaam om te testen op gevoeligheid voor de stof, de toepassing ervan een klein bedrag op je pols. Bij het ontbreken van een branderig gevoel en roodheid, kunt u behandelingen beginnen.

Wat is beter: Botox of hyaluronzuur

?

Een van de meest voorkomende kwesties van vrouwen – en dat is beter: Botox of hyaluronzuur? Het beantwoorden, is het vermeldenswaard dat hoewel beide serums en kan zich te ontdoen van vroegtijdige rimpels en vertragen het natuurlijke verouderingsproces, is er een duidelijk verschil.

Bij het vergelijken van deze populaire beauty producten, het voordeel over het algemeen blijft bij de hyaluronzuur. En hier is waarom

EM> Hyaluronzuur EM> potexvirussen menselijk lichaam, is betrokken bij natuurlijke processen van regeneration.Created op basis van geïnactiveerde botulinum toxine -. Het toxine uitgescheiden door de botulisme bacteriën (onschadelijk in kleine doses) .Wordt gebruikt om diepe rimpels, de huid problemen op te lossen, hydrateren, repareren leeftijdsgebonden doorzakken en overmatige pigmentation.Used in het geval van sterke spanning van de spieren van het gezicht, op te lossen gevormd in het resultaat van de lijnen en wrinkles.Face ziet er natuurlijk, heeft een positief effect op het hele body.Unnatural oorzaken, een beperkte gezichtsuitdrukking, moeite met het gezicht expressions.Has een minimum van contra-indicaties, toegepast op verschillende leeftijden van patients.Not aanbevolen voor vrouwen jonger dan 25 jaar.

Hyaluronzuur, in tegenstelling tot Botox, geen ernstige bijwerkingen veroorzaken in de vorm van ontstekingen op de huid, bloedingen en verlamming van de spieren op de injectieplaats, waardoor vocht vast te houden. Tijdens cosmetische ingrepen meeste professionals hun keuze maken in het voordeel van dit product, rekening houdend met Botox is een verouderde methode van verjonging.

Contra Bluronica

De injectie van hyaluronzuur op het gezicht en lichaam om een ​​jong lichaam te behouden wordt niet aanbevolen bij:

  • laag bloedstolling;
  • de aanwezigheid van de brandpunten van een ontsteking in de huid;
  • exacerbatie van chronische infecties (herpes);
  • maagzweer, gastritis;
  • de zwangerschap en borstvoeding.

Een contra-indicatie voor het gebruik van procedures individuele intolerantie van hyaluronzuur. Het serum wordt gebruikt met de nodige voorzichtigheid in de afwezigheid van klinische ervaring met het gebruik ervan.

meningen cosmeticaspecialisten Bluronica

Het netwerk wordt gedomineerd door positieve feedback schoonheidsspecialist de procedure mesotherapie met hyaluronzuur, waarvan de resultaten laten zien voor en na foto’s hieronder.

Een dergelijke artsen toetreden tot de vele bezoekers van schoonheidssalons en mensen die het serum thuis gebruikt. Positieve adviezen zijn zeer effectief crèmes en serums voor-face basis van hyaluronzuur verdiend.

Patient testimonials Bluronica

De effectiviteit van injecties van hyaluronzuur en andere instrumenten met de inhoud ervan wordt bevestigd door de feedback van de patiënten, en voor en na foto’s van de behandeling en cosmetische ingrepen.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...