Nieuws

Diet no1 ProductoverzichtDe optimale dosis van de verbeteraar met zwakke glutenmeel liggen in het traject 0,01-0,03 gew% van het concentraat het zetmeel meel. Samen met de verbetering van de rheologische eigenschappen van het deeg aceton peroxide, verandert ook de kleur van de kruim van het brood; wordt het veel lichter. In het proces van het maken van brood aceton peroxide volledig vernield en de afbraakproducten verdampen tijdens het bakken. Dit oxidatiemiddel direct van invloed op de gluten eiwit stoffen. Indien toegevoegd in grote hoeveelheden is er een complete denaturatie van gluten, dat ophoudt

gelei cohesieve meebrengen en wassen desintegreert in individuele deeltjes die niet aan elkaar kleven.

Er werd aangenomen dat in het proces van oxidatie van ascorbinezuur en de belangrijke rol van de respectievelijke enzymen dehydroascorbinezuur herstellen. Later werd gevonden dat de oxidatie van ascorbinezuur in deeg kneden onder normale omstandigheden, in aanwezigheid van luchtzuurstof, zeer snel en niet ascorbinatoxydase toevoegen versnelt dit proces .; blijkbaar in de test zijn al voldoende stoffen die oxidatie te promoten. In de studie werden gevonden in tarwebloem slechts sporen enzym oxyderende ascorbinezuur.

De totale hoeveelheid laurinolaktama, geleid in eoaminododekanovuyu zure 0,22% lo. 0 hydrolyse werd uitgevoerd bij 95 ° C onder toepassing van 30 gew.

Zeer acetonperoxide werkt doeltreffend wanneer toegevoegd aan het meel uit graan, chinch beschadigd. Voorbeeld 1 werd herhaald, met het verschil dat de hydrolyse wordt uitgevoerd bij 95 ° C met als uitgangsmaterialen uitgevoerd – metilatsetamidnoy mengsel ppm acetonoxim en 30 gew.% (betrokken op het mengsel) dat p-tolueensulfonzuur water met pH = 2.

Het wordt aangeraden om de verbeteraar in het deeg toe te voegen, maar niet in het brouwsel. Bij het toevoegen calciumperoxyde meel significant toegenomen waterabsorberend vermogen (0,5-1,5%), vormvastheid en broodvolume. Calciumperoxyde wordt aanbevolen voor de bereiding haard broden (fig. 135). Buitenland, wordt calcium peroxide, blijkbaar vooral aan het deeg opbrengst en brood te verbeteren.

De onderzoekers die de studie van dit probleem, het werkingsmechanisme van deze verbeteraar verklaren de oxidatie van sulfhydrylgroepen en de vorming van disulfidebindingen tussen ketens van polypeptiden. Bij het bestuderen van het effect van aceton peroxide is gebleken dat het sterk beïnvloedt tarwegluten. Hetzelfde versterkend effect dat het heeft op het deeg.

Diet No1 vermageringsdieetcapsules

Diet No1

De in water oplosbare pentosanen tarwemeel kunnen onder invloed van kaliumbromaat en kaliumjodaat sterke gels te vormen. Nader onderzoek toonde aan dat dit vermogen niet pentosanen als zodanig heeft, maar een glycoproteïne koolhydraat component is arabinoxylan en eventueel galaktoaraban.

  • 198 het overeenkomstige gegevens illustreren het effect van deze stof op rasplyvaemost deeg waaraan werd toegevoegd een zeer toevoeging van proteases (pancreatine).
  • acetonoxim en 30 gew.% (Ten opzichte van het genoemde mengsel ) bevattende p-tolueensulfonzuur water met pH =

    2.

  • bij het toevoegen van aceton peroxide in een hoeveelheid van 0,05 gewichts% van het deeg wordt volledig geëlimineerd vervloeiingsproces veroorzaakt door proteolytische enzymen.
  • herhaald voorbeeld 1 werd herhaald behalve dat de hydrolyse bij 95 ° C werd uitgevoerd met als uitgangsmaterialen – metilatsetamidnoy mengsel omvattende ppm
  • note dat acetonperoxide het vermogen inactiveren proteolytische enzymen waarschijnlijk is. als gevolg van eiwit denaturatie.

en vormt een poedervormige stof gemengd met zetmeel. Verkocht onder de naam Maturoks het van toepassing is in de Verenigde Staten voor hetzelfde doel als dat van aceton peroxide.

De invoering van high-speed werkwijzen voor de bereiding van brood is voorgesteld voor het verbeteren van de kwaliteit van het deeg gebruikte hogere doses van ascorbinezuur, ook bij zeer hoge doses van kaliumbromaat. In het bijzonder is de versnelde methode voor het maken van brood, de momenteel worden gebruikt in Australië, voorziet in de toevoeging aan het deeg van 0,01%. ascorbinezuur en 0,003% kalium bromaat. In dit geval wordt de periode van verminderde fermentatie verkregen brood goed volume en fijne uniforme porositeit. Zonder de toevoeging van een dergelijke grote hoeveelheid ascorbinezuur met een verminderde broodbereidingsproces verkregen brood van slechte kwaliteit.

als uitgangsmaterialen laurino- lactam mengsel ppm De in het mengsel dat uit de reactor was tsiklododekanonoksima lo slechts 18 ppm.

Merk op dat acetonperoxide de mogelijkheid om de proteolytische enzymen te inactiveren, vermoedelijk ook door proteïne denaturatie. 198 toont de overeenkomstige gegevens van het effect van deze stof op rasplyvaemost test, waarbij een sterk toevoeging van proteases (pancreatine) werd toegevoegd illustreert. Bij het toevoegen van aceton peroxide in een hoeveelheid van 0,05 gewichts% van het deeg wordt volledig geëlimineerd vervloeiingsproces veroorzaakt door proteolytische enzymen.

Controleer woord: * Klemmen

Dit versterkt de deegverbeteraar structuur en verhoogt waterabsorptiecapaciteit. De optimale hoeveelheid toegevoegde verbeteraars 0,0002-0,0045% gew meel; en meer zemelen in het meel, hoe groter de benodigde oxidatiemiddel. Azodicarbonamide treedt onmiddellijk na het kneden. Bij het toevoegen van een optimale hoeveelheid verbeterende aanzienlijk verhoogt broodvolume wordt peroxidatie proef waargenomen bij hogere doses, die de gas-behoud vermogen vermindert. Azodikarbopamida invloed op de eigenschappen van de gluten zijn niet onderzocht.

Bij

gelijktijdig toevoegen aan het deeg ascorbinezuur en dergelijke oxidatiemiddelen zoals kaliumjodaat, kaliumbromaat en een persulfaat, verbeterde werking van het eerste proces, uitgedrukt in het versterken van de deegconsistentie (fig. 133). Er is voorgesteld om deze twee verbeteraar combineren om de consumptie van ascorbinezuur te verminderen. Aldus hebben experimenten aangetoond dat deze versterkers geen directe invloed op de glutenproteïnen. Van belang is het probleem van de interactie van het eiwit-koolhydraat complexen meel met oxidatiemiddelen.

Over woordenboeken portal

Het gehalte aceton in het mengsel dat uit de reactor was slechts 14 ppm lo De totale hoeveelheid N-metilatsetamyda, in mierenzuur geleid methylamine, was lo 0,25%. Bij het reinigen resulteert in de hydrolyse door destillatie gen ze werden opnieuw overgebracht naar de N-methylaceetamide.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *