Nieuws

Electricity Saving Box – adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

Voor iedereen geen geheim dat elk jaar wordt de prijs van elektriciteit groeit, ongeacht het welzijn van de burgers. Dit geldt met name voor ondernemers, die met alle mogelijke middelen proberen om geld te besparen, omdat de kosten van elektriciteit voor commerciële organisaties, zijn veel hoger dan voor de bevolking. Daarom is de vraag naar energiebesparing apparaat in de afgelopen jaren, het aanbod overtreft. En een van de meest populaire economisch op de markten van de GOS-landen wordt beschouwd als de Electricity Saving Box zijn. Maar hoe gerechtvaardigd de aankoop van dit apparaat?

Project beschrijving Elektriciteit opslaan Box

We analyseren de prestaties van de Elektriciteit opslaan Box, instructies geven over hoe de economizer te maken met hun handen, en zal ook rekening houden met feedback van klanten en professionals. Het is niet uitgesloten dat de bovenstaande zuinige energie kan worden banale scheiding inventieve oplichting.

Blader Elektriciteit opslaan Box

Voordelige elektriciteit Elektriciteitsbesparing Box is een compacte inrichting 120х70х40 mm en een gewicht van 125 gram. Opereert vanuit een standaard voeding van woningen of bedrijfsruimten.

In dit geval is de fabrikant van de economizer staten die een instrument met een reserve genoeg kan zijn om volledig uitgerust met elektrische apparaten appartement of huis met een oppervlakte van niet meer dan 100 m2 met een maximale luchtvochtigheid van 85%. Dat wil zeggen, in de badkamer, sauna, in de buurt van open water bronnen aan de Electricity Saving Box te bedienen wordt afgeraden.

Het werkingsprincipe Elektriciteit opslaan Box

Net als de meeste apparaten, waarvan het primaire doel is om de kosten in verband met het verbruik van elektriciteit in de woning te verminderen, zuinige energie Elektriciteit opslaan Box opereert vanuit een 220V stopcontact als de elementaire Converter.

Met andere woorden, uitgaande van de natuurwetten, in onze outlet zijn er twee soorten energie: actieve en reactieve. De eerste is ontworpen om de efficiëntie van de apparaten te waarborgen, de tweede is in de vorming van elektromagnetische velden, onder andere, schadelijk voor de mens geconsumeerd. Dus de teller telt tegelijkertijd deze twee soorten energie, ons daarmee belasten de uitgaven aan nutteloze kilowatt. En Elektriciteit opslaan Box lost dit probleem op door het wijzigen van de verliesgevende straal van elektriciteit aan actief.

Zoals ze zeggen, alle ingenieus – is eenvoudig! Het belangrijkste is, niet een nep te kopen en krijgen een echtscheiding, zoek daarom zuinig alleen op de officiële website:

Voordelen ten opzichte van concurrenten Elektriciteit opslaan Box

Zuinig energie Elektriciteit opslaan Box combineert met succes een reeks voordelen, waaronder moeten worden belicht:

 • gebruiksgemak: gewoon het apparaat aan te sluiten op een stroombron, dan zal het volledig automatische modus werken in;
 • de absolute rechtmatigheid: economizer geen invloed op de prestaties van de teller;
 • de verlenging van de levensduur van huishoudelijke apparaten;
 • het verminderen van het niveau van elektromagnetische straling die een schadelijk effect op levende organismen heeft;
 • Ten slotte is de terugverdientijd van het apparaat niet meer dan twee maanden.

Toepassingen Elektriciteit opslaan Box

Echter, de meningen van Europen ondernemers, electromanometer ideaal voor universele toepassingen: kantoorgebouwen, winkels, horeca, fitnesscentra, schoonheidssalons, garages, en andere bedrijven waar de kosten van elektriciteit is een van de belangrijkste redenen voor de stijging in de kosten. Op het einde, met de juiste onderhoud, Elektriciteit opslaan Box, u kunt besparen 25% tot 50% op de elektriciteitsrekening.

De prijs van het apparaat

Om jezelf te beperken van de machinaties van oplichters en niet te vallen voor een regelrechte echtscheiding, kopen zuinige energie Elektriciteit opslaan Box uitsluitend op de officiële website:

Hoe Elektriciteit opslaan Box maken met hun handen?

Om te beginnen, dat het verzamelen van elektriciteit opslaan Box thuis voor onervaren gebruiker is niet zo eenvoudig. Daarom zullen wij u twee instructies over hoe je een soortgelijk apparaat te maken, hetzij met je handen of met de hulp van externe hulp. In beide gevallen zal de prijs van het eindproduct meerdere malen lager zijn in vergelijking met het bedrag dat ik vraag de verkopers van het oorspronkelijke apparaat.

Instructie No. 1

1. Als u de vaardigheden om elektrische systemen en ervaring te creëren met een soldeerbout, gebruik dan het patroon:

Waar:
FU – zekering 5A
C1 – een condensator 400V;
C2 – condensator 25V,
C3 – condensator 1,3 V;
D1-D4 diodebrug ;.
λ – LEDs die zijn via de weerstanden

2. De verzamelde lading kan worden ingesteld in een geschikte grootte behuizing van een oude PSU.

De geschatte kosten van de onderdelen – 200-300 ….

Instructie No. 2

 1. Save the bovenstaande screenshot is “Scheme Electricity Saving Box” een beroep op uw computer.
 2. Neem de afgedrukte afbeelding naar de master een gespecialiseerde winkel en bestel uw elektrische lading in overeenstemming met uw voorbeeld.
 3. Plaats het eindproduct in geval van een voeding die de grootte die u nodig heeft.
 4. OL>

  Totale kosten van componenten, samen met de diensten van een gekwalificeerde 800-1000 RUB is het de moeite waard voor jou. We raden geen tijd te verliezen en het product te bestellen op de website van de fabrikant:

  adviezen van PowerSaver Elektriciteit opslaan Box Elektriciteit: echtscheiding of het werkt echt

  ?

  Specialisten

  Valeriy Artemov – Elektrik (Samara)

  Als ik moest kopen Electricity Saving Box om hun professionele nieuwsgierigheid te bevredigen. Het bleek dat de economizer omgaat met zijn mandaat functies: om het verbruik van elektriciteit te verminderen door het omzetten van reactieve energie in actief. Nu ben ik het doen van zo’n soort apparaat en wat geld te verdienen.

  Eugene Zhuk, directeur van bouwbedrijf (Podolsk)

  De laatste tijd de meeste van onze klanten vragen ons om Elektromechanica in het proces van het bouwen en reparatiewerkzaamheden standaard installeren. Natuurlijk, we hebben vaak te spelen op de behoeften van de markt, dus we zorgvuldig bestudeerd de op dit moment beschikbare monsters. De beste toestel vanuit het oogpunt van kwaliteit en productiviteit, was de Electricity Saving Box. Plus, is het legaal, wat kan worden gezegd over haar concurrenten.

  In het kort: 1 maand van de werking van de economizer in de twee onderwerpen van onze objecten – drie-kamer appartementen, die is de thuisbasis van een totaal van 8 personen, de besparingen bedroegen precies 3 758 RUB. In gemiddeld 1 879 RUB op een leefruimte.

  Alexey Kosenko – leraar natuurkunde (Volgograd)

  Zuinig energie Elektriciteit Box Saving – heel fatsoenlijk apparaat dat effectief elimineert stroompieken en vermindert verlies van macht bij het verzet. Ik heb echter twijfels over de resultaten van sparen, waardoor de fabrikant van het apparaat verklaart. Ik zeg niet dat het was een scheiding, maar geen 50% kan niet worden beschouwd. In de praktijk krijg je ongeveer 35%, en in sommige gevallen 40%. Echter, voor het geld – een perfect resultaat

  Customer meningen Elektriciteit opslaan Box

  Dmitry Pereverzev – Ik werk als manager in een van de coworking centra van de hoofdstad. Het bedrijf om te blijven drijven, is het noodzakelijk vrij te dumpen in het begin was. Maar om te werken bij een verlies, zelfs de eerste keer, konden we niet betalen. Dus ik moest niet-traditionele methoden en instrumenten van kostenoptimalisatie vinden. Het is, in feite, leidde ons naar de Electricity Saving Box.

  Voors:

  Na zes maanden, 4 van het apparaat dat wordt gebruikt op 370 m2, heeft ons ongeveer 50 duizend …., ondanks het feit dat de totale waarde bedroeg ongeveer 6. Zo, een keer hebben geïnvesteerd in energiebesparende technologie is niet meer dan …., voor het jaar dat u in staat zal zijn om de kosten van elektriciteit te verminderen door zoveel als 100.000 ….

  Nadelen:

  Voordelige elektriciteit Energiebespaarbox volle zijn naam rechtvaardigt, maar heeft een nadeel – apparaat netwerkapparaat brazenly bezetten de tweede sleuf in de houder. Dwz naast de ketel gebeurt nog te zetten, maar over de voeding van de printer, of het opladen van een laptop kan vergeten. Daarom raad ik aan om een ​​USB hub te krijgen.

  Elena Zavgorodniy –

  Onze familie woont in het oude paneel huis, waar de bedrading niet is veranderd sinds de jaren 1970 Eigenlijk is het kopen van Elektriciteit opslaan Box eerder was te wijten aan niet te besparen en normalisatie van het netwerk. Als vroeg in te schakelen op de wasmachine, samen met een waterkoker niet mogelijk was, nu het probleem is opgelost. De spanning in het verleden en de kosten van huisvesting en gemeentelijke diensten daalde met 20%.

  Olga Nesterenko – (Saint-Petersburg)

  De waarheid is, als gevolg van de gemengde adviezen online voor een lange tijd getwijfeld: of om me Electricity Saving Box of de aankoop voor de toekomst uit te stellen. Voor een lange tijd, maar mijn geduld is niet genoeg, en ik heb uiteindelijk besloten. Ik bestelde het apparaat op de officiële website van de fabrikant, de managers waren beleefd en professioneel savvy mensen. Doe een beroep op genoemde aantal gehouden externe consultatie. Gevraagd naar de beelden van de leefruimte en het aantal apparaten. Uiteindelijk ene inrichting voldoende. In het algemeen, de service op het hoogste niveau!

  Met zuinig voor meer dan twee weken, de rekeningen nog niet gekomen, maar de lampen zijn veel helderder Shine, en hoe sneller ketel om water te verwarmen.

  Conclusie Elektriciteit opslaan Box

  Na analyse van de meningen van experts en feedback van klanten, moet u het feit dat er geen scheiding hier en ruikt niet vermeld. Elektriciteit opslaan Box werkt echt, het verlaten van het werk van het leger van Internet sceptici.

  Bovendien, als je nog steeds de efficiëntie van de economizer te twijfelen, dan proberen om ze te gebruiken Saksa korting op de officiële website:

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...