Schoonheid

Ems Trainer – adviezen, prijs, waar te kopen, nu kopen, riem

Mijn zwangerschap verliep met complicaties, die ik enkele weken doorgebracht in een ziekenhuisbed. Als gevolg hiervan, na de geboorte van mijn gewicht was veel hoger dan de gebruikelijke figuur. Ik overleg met een arts, bestaande uit een menu van bruikbare niet high-calorie voedsel en voor het jaar in staat waren om je lichaam weer normaal. Maar zulke schommels zijn niet de beste impact op de huid: het is toon en de elasticiteit verloren. Om te verhelpen van de situatie hielp me zone EMS-trainer.

Aan het apparaat heb ik geleerd van een vriend, die we ontmoeten in de speeltuin. Ze vertelde me over de tientallen machine, toonde de foto en leende het voor een dag, zodat ik het kan proberen in actie. Voordat u de tientallen machine ging ik naar de officiële website van EMS-trainer en lees over het principe. Overtuigd van de veiligheid van het toestel en het lezen van de meningen van anderen, bestelde ik hetzelfde.

Wat zat er in het pakket Ems-trainer

Uitgepakt de orde, zag ik de doos, dat was drie items. De grootste van deze direct belt EMS-bus, een soort bloem, waarvan de kern is een elektronisch mechanisme en zes bloemblaadjes herhaal de anatomische kenmerken van de pers. Zelfs twee van dezelfde spier stimulator lijken op de letter V, waarvan de bodem is voorzien van een knop met elektronica. Deze apparaten kunnen de bovenarmen, dijen, taille bevestigd.

I nam de band en realiseerde dat de onderbouw silicone. Het is vlak, zacht en duurzaam en is daarom ideaal voor de vervaardiging van dergelijke inrichtingen.

Op het binnenoppervlak van de bloemblaadjes geplaatste elektroden verbonden met het mechanisme om de elektrische lading en het bepalen van de duur en intensiteit van het werk uitvoeren. De elektrodes zijn bedekt met een zeer dunne gel platen, stevig bevestigd aan het lichaam en verdeelt de pulsen over het oppervlak.

Ik vond dat het stevig vastzit aan de huid en is redelijk vlak. Hierdoor kan worden verborgen onder de kleding en niet om reclame te maken voor anderen. Maar aan de andere kant, EMS-coach is niet beschaamd om mensen te laten zien. Immers, het heeft een stijlvol zwart en geel ontwerp dat duur en indrukwekkend uitziet.

Om het mechanisme te begrijpen waren ook niet moeilijk, geholpen adviezen. In het midden bevindt zich een ronde knop, zoals de inrichting. Rechts en links oneens knoppen zijn driehoeken. Ze moeten de stroomschakelaar. Bovenaan oplichten nummers 1-4 corresponderen met de sterkte van de elektrische pulsen. Ik heb geen behoefte om de spieren op te bouwen, zodat de stok met de eerste twee programma’s. Maar zelfs in deze modus Ik voelde de samentrekking en ontspanning van de spieren.

Athletic trainers wijzen ook op de effectiviteit en veiligheid van deze spier stimulator. Geef een voorbeeld van het oordeel van de deskundige:

Na behandeld met het apparaat, ben ik begonnen met de training.

Hoe het veranderen van mijn lichaam met EMS-Trainer

Voor het begin van de dagelijkse training, ging ik naar het forum om te leren over EMS-coach gewone mensen. Helaas, er waren ook negatieve adviezen ..

De meeste adviezen op het forum waren positief. Vrouwen sprak over het verliezen van gewicht en het wegwerken van cellulitis, en mannen over de versterking van de pers en de toename van spiermassa in de handen en voeten. Velen van hen bevestigde haar opmerkingen aan de foto’s voor en na de aankoop van de EMS-trainer.

Ik wachtte terwijl het kind slaapt, comfortabel om te dragen top en herlas de gebruikershandleiding. De procedure was niet ingewikkeld.

 1. Ik wreef de buik met een antiseptische oplossing, om de huid te ontvetten.
 2. Vervolgens bracht ik het naar het gebied van de pers riem en drukte op de bloemblaadjes om strakke hen aan te sluiten.
 3. Dan klikte ik op de ronde knop, het inschakelen van de tientallen machine, en zet de mode op eenheid.
 4. OL>

  EMS-instructeur begon een zwakke elektrische signalen te geven. Onder hun optreden van de buikspieren ritmisch afgenomen en ontspannen. In eerste instantie was het eng, maar na een paar momenten kreeg ik over mijn angst en concentreerde zich op de sensaties. Ik merkte dat het lichaam begon een lekkere warme golf morsen.

  Dit is te wijten aan het werken alle buikspieren, zelfs de diepste. Na 20 minuten draaide ik uit de EMS-trainer, nam het uit en wreef de gel insert.

  De volgende keer dat ik aan het lichaam alle drie klittenband: op de pers en heupen in plaats van de verschijning van cellulite. Tijdens het bedrijf EMS-coach ik deed mijn klusjes of eenvoudige oefening. Een lichte roodheid en warmtegevoel heeft Meer uitwisseling staat en versnelde stofwisseling, waardoor de huid wordt vastgezet, glad en elastisch.

  Hoe om te kopen originele EMS-trainer

  Vandaag kunt u kopen verschillende elektronische stimulatoren voor spierversterking. Echter, ik beveel het krijgen van mensen getest en atleten EMS-trainer. Het kopen van een kwaliteit van het apparaat, kunt u lange tijd om alle functies, gebruik te weten:

 • spieren te versterken in een deel van het lichaam;
 • om de belasting van de rug te verminderen;
 • om de dikte van vetweefsel verminderen;
 • om zich te ontdoen van striae en cellulitis op de huid;
 • toon te herstellen na de gedwongen bedrust.

Op de officiële pagina van EMS-trainer zag ik het certificaat van kwaliteit en lees over grootschalige studies. Ze werden bijgewoond door mensen van verschillende leeftijden en soorten figuur.

Na gemiddeld 30 naderingen met EMS-trainer verkregen de volgende resultaten:

 • reduceren van taille-omvang is 9-10 cm;
 • vermindering dij omtrek 5-6 cm;
 • het totale gewichtsverlies van 4-5 kg.

In de onderkant van de pagina wordt de volgorde van inschrijving van het pakket. Ik handelde volgens de instructies van de vragenlijst, zij aan de telefoon aangegeven het adres van het postkantoor en betaalde de stimulerende na te hebben voldaan aan de opgegeven kenmerken. Een ander belangrijk kenmerk van het bestellen van de officiële site is een strikte naleving van privacy beleid. Ik ben zeker niet beschaamd over mijn trainingen, maar ik zou graag om onnodige vragen te vermijden. Ik las over deze in andere adviezen.

Nu trainingen met behulp van een riem EMS-coach werd mijn gebruikelijke ding. De inrichting is stevig bevestigd aan het lichaam, onzichtbaar onder kleding, mij niet verhinderen te bewegen en te buigen in verschillende richtingen. De eerste aangename afwisseling merkte ik na een paar dagen. De huid wordt vastgezet, en striae verbleekte en werd glad. Binnenkort graag merkte dat mijn gewone kleding zijn te groot. Ik ben een beetje garderobe upgrade en is nu erg blij met mijn reflectie in de spiegel. Ik hoop dat mijn beoordeling zal nuttig zijn.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...