Nieuws

Flawless – adviezen, prijs, waar te kopen, nu kopen, epilator

Alle mensen op het gezicht en lichaam is ongewenste plantengroei, die goed is voor de tijd om te verwijderen. Dit geldt met name voor vrouwen. Gezicht waxen is dure en pijnlijke procedure. Toch zal het haar weer te verhogen na een tijdje en moet een tweede procedure te doen. Dit zal helpen Flawless.

Welk apparaat Flawless?

Portable ontharingscrème Flawless zal helpen om overtollig haar te verwijderen op het gezicht. Het heeft een lippenstift en dus zijn ze gemakkelijk te gebruiken. Verzorgd ontwikkelaars. Het kan worden uitgevoerd in een kleine tas of make-up tas om mee te nemen op lange reizen.

Buy op de officiële website

Het scheermes glijdt over de huid, het verwijderen van elke haar en niet veroorzaakt pijn en irritatie.

Het is mogelijk om de vegetatie in moeilijke gebieden te verwijderen, b.v. neus of oren, op de bovenlip.

Vrouwen waardering voor de vernieuwende epilator Flawless, om ervoor te zorgen dat het kwaliteit van het werk. U kunt het gebruiken, zelfs mensen met een overgevoelige huid.

De epilator is gemaakt in de stijl van lippenstift. Het moet elke stijlvolle fashionista zijn. Aan het hoofd van de geplateerde laag. Gelegen op het puntje van een dun mes. Het risico van beschadiging is minimaal, dankzij een bepaalde vorm. Na het ontharen Het gezicht wordt schoon, het glanzen, fris.

Het apparaat werkt op conventionele batterijen. Dankzij de energiebesparende functie kunt u lange tijd te gebruiken. Wordt geactiveerd door op de knop te drukken. Men hoeft alleen maar te besteden aan het probleemgebied om haar te verwijderen en krijg gladde huid. De gels, crèmes en schuim zijn niet nodig.

Features:. Functionaliteit en bruikbaarheid

 • Materiaal: kunststof en metaal
 • Vermogen: AAA batterij
 • Grootte: 11,5 x 2,5 cm

.

In het geen schadelijke stoffen die de huid kunnen beschadigen. Hij is hypoallergeen. Getest door dermatologen.

werkt volgens het principe van een conventioneel elektrisch scheerapparaat, alleen zorgvuldiger. De haren worden gesneden op het oppervlak, en het elimineren ingegroeide haren.

Doe veel energie niet uitgeven. Het is genoeg voor een lange tijd. Gold plating voorkomt het risico van de ontwikkeling van pathogene micro-organismen en het voorkomen van een ontsteking.

Flawles is een garantie voor het wegwerken van gezichtshaar vrouwen van alle leeftijden. De huid kan direct make-up aanbrengen. De backlight ingebouwd in de inrichting de haartjes, zelfs bij weinig licht en efficiënt uitvoeren van de procedure.

De ontharing is volledig veilig door de speciale constructie van de kop van het artikel.

De voordelen en verschillen Flawless

 • De mogelijkheid om elke dag te gebruiken.
 • Geen behoefte om haar te laten groeien tot de gewenste lengte.
 • Gebruik op gezicht en gevoelige lichaamsdelen.
 • superpositie van make-up na het ontharen.
 • Werkt zonder lawaai.
 • Geschikt voor elk huidtype.
 • Gemakkelijk te gebruiken zonder water en cosmetica.
 • Zijn makkelijk te onderhouden en schoon.
 • Na ontharing niet allergieën en irritatie veroorzaken.

Gebruik instructies Flawless

Een goede naleving van de instructies helpen u leren hoe u Flawelss gebruiken en zorgvuldig omgaan met alle gebieden, waardoor er geen schadelijke effecten.

 1. U moet het gezicht van make-up schoon te maken.
 2. Om de kap te openen.
 3. Schakel het apparaat uit door op de knop aan de zijkant.
 4. Breng aan de huid en gelijkmatig druk naar beneden.
 5. cirkelvormige bewegingen te verwijderen al het haar.
 6. Indien nodig, herhaal ontharing.
 7. Na de behaalde resultaten uitschakelen van het apparaat.
 8. OL>

  Kan veeg het gezicht lotion met kamille en calendula, zonder alcohol.

  Het is belangrijk om de epilator schoon te maken na elk gebruik. Het hoofd moet draaien en een lift. De kit bestaat uit een speciale borstel. tikjes tegen de romp, het schudden van de resterende haren. Veeg de borstel op de zijkant van de weg. Zet de kop op zijn plaats. Gebruik het apparaat als dat nodig is.

  Waar de huid zweren, schaafwonden, ontsteking van het gebruik van de elektrische installatie met zorgkosten. Andere contra-indicaties.

  Waar Flawless epilator bestellen?

  Buy op de officiële website

  Stijlvol en compact, de epilator van Flawless Finishing Touch in de vorm van lippenstift op het moment dat je kunt alleen kopen op de officiële website van de manufacturer.There is ook een video voor beoordeling. Nu in het internet zijn er veel vervalsingen. Wees voorzichtig en kopen het product alleen met een betrouwbare verkoper. Een rijke luxe uitstraling zal fleuren elke moderne vrouw.

  De kosten zijn …

  Om de Flawless apparaat te kopen is mogelijk tegen een gereduceerde prijs tijdens de campagne, dat nog steeds loopt.

  meningen

  Sasha, 25 jaar

  Ik werd gekweld door het probleem met het haar op de bovenlip. Ik heb geprobeerd verschillende methoden van ontharen. Maar omdat mijn huid is delicaat en gevoelig, het was irritatie. Na het aanbrengen is Flawless, ik helemaal vergeten over de pijn en roodheid. Draag het in je tas als een lippenstift, niemand realiseert zich ook dat deze epilator. Gebruik op elk moment. Erg blij met dit apparaat

  Svetlana, 31 jaar

  Na de overname van de epilator Flawless, was ik aangenaam verrast hoeveel het is handig. Ik alle tijd te reizen en hij is altijd bij me. Ik gebruik het voor vele jaren en nooit allergieën had zelfs bij het aanbrengen van make-up. geplukt altijd de overtollige vegetatie. En je hoeft niet eens schuim nodig. Ik raad, u zult er geen spijt van

  Kamila 38 jaar oud

  Ik ben al op zoek naar deze epilator omdat last van overmatige beharing. In de open gebieden is vooral merkbaar. Gekocht voor gezicht en vergat over dit probleem. Dries en wordt ruw. Make-up aanbrengen direct na verwijdering. Het resultaat wordt opgeslagen voor een lange tijd en dat is heel belangrijk geen irritatie!

  Daarom is de epilator wordt gekenmerkt door zijn onberispelijke functionaliteit en gemak van andere soortgelijke apparaten. Veroorzaakt geen allergische reactie s en het betaalbare prijs. Unieke stijl stelt u in staat om plezier te hebben tijdens het gebruik van mooie dingen.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...