Nieuws

Peruvian Maca – adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, of is het de moeite waard?

Curing impotentie kan door middel van conservatieve behandeling en het is een bekend wetenschappelijk feit. Veel patiënten de voorkeur aan supplementen te gebruiken vanwege hun lage toxiciteit en redelijke prijzen. Populaire Bud van ED is een Peruaans Maca.

De actieve ingrediënt het extract van de wortelstokken van dezelfde planten. Ook in formule bevat zink en andere micro-elementen die nodig zijn om mannelijke gezondheid.

Kan BAD Peruaanse Maca te kopen in de apotheek? Vandaag in de klinische farmacie poeder is niet te koop. Het kan worden besteld op de officiële website van de fabrikant (voorschrift niet verplicht). Prijzen per verpakking bereik 1000-1300 ….

Wat is het?

Peruviaanse Maca (Lepidium meyenii) is een plant die verband houden met de familie Kool. Het groeit in de hoogvlakte van Bolivia, Noordwest-Argentinië en de rest van Peru. Het uiterlijk van Lepidium meyenii in de foto getoond aan de linkerkant.

De plant wordt veel gebruikt in de farmaceutische en voedingsindustrie. Er is een legende dat de oude indianen gebruikten de wortel van de Peruaanse papavers voor de behandeling van verkoudheid. De plant werd het voorwerp van talrijke studies. De gedroogde wortels zijn ook gebruikt bij de productie van sportvoeding.

Laten we eens kijken naar het Supplement. Zo Peruaanse Maca bestaat uit:

  • Zink.
  • Selenium.
  • De wortels van Lepidium meyenii.
  • maltose, maltodextrine en cellulose (hulpstoffen).

zink en selenium zijn voedingsstoffen die nodig zijn voor het normaal functioneren van de erectie klier en het urogenitale systeem in het algemeen. Ook Zink is belangrijk voor de spermatogenese en synthese van testosteron.

De hoofdcomponent (wortelstokken ISEA) uit alkaloïden en amiden van vetzuren. Wat is de therapeutische werking van de werkzame stof? Volgens de instructies, BAD helpt:

  1. Om erecties te herstellen. Actieve ingrediënten verbeteren erectie functie en de bloedsomloop in het bekken, en hebben ook een stimulerend effect op het centrale zenuwstelsel. Hierdoor stroomt het bloed in de corpora cavernosa van de penis. Het is ook gemeld dat de alkaloïden de ontspannende werking van stikstofmonoxide te verbeteren. Wat geeft? Door deze blootstelling, is er een geleidelijke toename van cGMP in de zwellichamen, gladde spier structuur beter leent zich voor ontspanning en actief veneus bloed stroomt naar seksueel orgaan.
  2. testosteron en libido te verhogen.
  3. Om de kwaliteit van het sperma te verbeteren. Dit therapeutisch effect is te wijten aan de aanwezigheid van zink in het Supplement.
  4. Om de prestaties te verbeteren. Alkaloïden en vetzuren in de supplementen, fungeren als krachtige kruiden adaptogens. Door het stimuleren van het centrale zenuwstelsel, de man voelt een golf van kracht.

Nieuw artikel: Steamin:?. BAD potentie voor mannen, hoe te nemen

Bovendien, de Peruaanse Maca is perfect voor sporters als de werkzame bestanddelen te verbeteren uithoudingsvermogen

Aanwijzingen voor het gebruik van de drug

In sommige gevallen is het redelijk om suppletie? In de gebruiksaanwijzing verklaarde dat de primaire indicatie erectiestoornissen. De fabrikant beweert dat supplementen effectief zelfs wanneer de sterkte is afgenomen als gevolg van biologische aandoeningen zijn.

Onder de indicaties voor gebruik, kunt u een verminderde libido, verminderde niveau van testosteron in het bloed, voortijdige ejaculatie te wijzen. Artsen zeggen dat het nemen van supplementen gerechtvaardigd zal worden tijdens de mannelijke menopauze (androgeen pauze).

Hoe te gebruiken? In de handleiding wordt gezegd dat supplementen moeten worden gemengd met vruchtensap of gezuiverd water. De standaard dosering is 5-15 gram. Maak de nodige middelen met een veelheid van 1-2 keer per dag. De duur van de behandeling is 2-4 weken.

.

Contra-indicaties en bijwerkingen

Elke remedie voor impotentie heeft zijn contra-indicaties.

Peruaanse Maca is echter uniek in zijn soort Bud, maar heeft ook bepaalde beperkingen te gebruiken.

Doctors niet het gebruik van supplementen aan mensen die overgevoelig zijn voor de componenten die in de samenstelling te hebben aanraden. Relatieve contra-indicaties zijn acute pathologie van het cardiovasculaire systeem.

De bijwerkingen bij het gebruik van supplementen niet voorkomen. In het geval van overdosering of in aanwezigheid van overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen kunnen er complicaties zoals slapeloosheid, winderigheid, allergische reactie s.

Vrouwen maken BAD mogelijk, maar je moet overwegen dat als gevolg van de mogelijkheden die het zal geen significante invloed op de vrouwelijke libido te hebben.

Features en onderzoek

In de adviezen je vaak de vraag kan zien, doet alcohol op de efficiëntie van de Peruaanse Peruaanse Maca? Wilde alleen maar om aan te geven dat alcohol heeft een normale werk met dit voedingssupplement.

Nieuw artikel: penis wordt zacht tijdens de seks waarom, en wat te doen

Echter, ethanol heeft de neiging om de therapeutische effecten van bijna alle middelen van onmacht te verminderen, variërend van selectieve remmers van PDE-5, en eindigend met supplementen van plantaardige oorsprong? .

Nu moeten we de mythe dat Peruviaanse Maca niet op hoge leeftijd kunnen worden genomen overwegen. Natuurlijk is het niet. Integendeel -. BAD nuttig voor patiënten van 65 jaar zijn

Toch moet worden vermeld dat Peruviaanse Maca gecombineerd met andere natuurgeneeskundige medicijnen en drugs van synthetische oorsprong. Bovendien betekent dit dat u kunt de mensen die de pillen te gebruiken van hoge bloeddruk of glucose-verlagende medicijnen te nemen.

Lepidium meyenii is een plant die een hele reeks therapeutische effecten heeft. Daarom werd het onderwerp van talrijke klinische studies. Elk therapeutisch effect werd afzonderlijk beschouwd door wetenschappers. Voor de duidelijkheid, tonen we de studie in de tabel.

Action.Proof.Is afrodisiacum, en heeft een positief effect op erection.Proven door de Gonzales-studie (2001) .Shortens de pauze tussen de handelingen van geslachtsgemeenschap, het verbeteren van de erectie functie, stabiliseert hormonale abbandonano de Gonzales-studie (2001) en een systematische review Byung-Cheul Shi, (2010) .Has anti-kanker effecten, voorkomt cancer.Refuted.Increases het niveau van testosteron. Bewezen door de Gonzales-studie (2001) .Eliminates problemen met plassen bij mannen die last hebben van prostatitis.Proven, maar de studies werden uitgevoerd alleen op rats.Improves sperma quality.Proven door de Gonzales-studie (2001).
Maar in de systematische review Byung-Cheul Shi, (2010) is gesuggereerd dat blootstelling aan sperma te verwaarlozen is.

adviezen, voor- en nadelen

Alle feedback mannen over het Supplement Peruaanse Maca? Meestal positieve reacties. Mannen zeggen dat na het begin van de behandeling voelde een golf van kracht, de erectie was stabiel, er was een seksueel verlangen.

Nieuw artikel: de oorzaak van impotentie op 30 jaar: wat te doen en hoe je een man te behandelen

Negatieve opmerkingen zijn ook aanwezig. Sommige patiënten beweren dat na het drinken van Bud voelde niet de therapeutische effecten.

Misschien is de negatieve adviezen te wijten aan het feit dat mannen kwam een ​​nep. Het wordt sterk aanbevolen om de originele Peruviaanse Maca bestellen bij de officiële fabrikant. Vervalsingen zijn niet alleen niet helpen, maar schade aan de gezondheid.

Benefits.Disadvantages.Helps niet alleen het herstel van kracht, maar ook verlengen geslachtsgemeenschap, het verbeteren van de erectie functie, te elimineren dysuric stoornissen in prostatitis.Begins om niet eerder dan na 1-3 dagen admission.No toxiciteit voor het liver.Cannot worden gebruikt in handelen de aanwezigheid van acute aandoeningen van het cardiovasculaire system.Is veel goedkopere synthetische impotentie drugs.The effect na de behandeling werd gedurende 6-12 months.Normal werken met alcohol.Normal compatibel met alle drugs.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...