Nieuws

Silane Guard – vloeibaar glas, recensies, opmerkingen, prijs, Hoe werkt het?

silaan Guard U> is een cosmetische voor het onderhoud van de carrosserie. Het creëert een beschermende film die water en vuil afstoot, beschermt tegen agressieve factoren van het milieu, kleine scheuren en krassen en geeft de auto ook een heldere Shine.

silaan Guard – is gemaakt in Japan en heeft een hoge kwaliteit. Fabrikant bedrijf Willson Co LTD meer dan een halve eeuw actief in de productie van auto care producten en auto-chemicaliën.

silaan Guard zorgt ervoor dat de kleur van de auto rijke en levendige kleuren, elimineert kleine gebreken en beschermt het lichaam voor een lange tijd.

Maar in gedachten houden dat er de website van de oorspronkelijke fabrikant hier, en er zijn valse kopieën van de oorspronkelijke site. De meest agressieve reclame vervalsingen, daar rekening mee houden bij het kopen.

Na het kopen van de auto elke man wil, zolang je het in de vorm waarin het werd gekocht is goed werkende onderdelen, rustige loop, goed systeem en elegante verschijning kan houden. Modern chemie kan gemakkelijk maken deze droom werkelijkheid. Bovendien is uniek voor een auto kunt u de oorspronkelijke vorm zelfs gebruikt en “doorgewinterde” machines terug te keren. Bevat het lichaam om verschillende poetsmiddelen en beschermende samenstellingen helpen. Afhankelijk van de samenstelling zij omvatten:

 • Schurende.
 • Wax.
 • Synthetic.

Elk heeft zijn voor- en nadelen. Schurende perfect verfrist het lichaam, maar verwijdert de verflaag. Wax geeft een geweldige Shine, maar vasthouden aan het oppervlak nogal wat. Synthetische geschikt voor gebruik op lange termijn, maar ze efficiënt toe te passen door zelf is bijna onmogelijk.

De inhoud

glas vloeistof silaan Guard voor auto’s

Een geweldige oplossing voor automobilisten was de samenstelling van silaan Guard. Dit is één van de meest bekende beschermende poetsmiddelen in de wereld van de cosmetica. SILANE vervaardigd door het Japanse bedrijf WILLSON, welke chemische stoffen verkoopt voor meer dan vijftig jaar. Deze Poolse behoort tot synthetische keramische coatings, die is gemaakt op basis van silicium. Echter, de eigenschappen van silaan Guard nog afwijken van de eigenschappen van dergelijke samenstellingen op de markt, in de eerste plaats door het gemak van de aanvraag, die niet kan bogen op zijn collega’s. Deze coating overwinningen en zijn prestaties in de voorkant van alle op de markt poetsmiddelen. Het unieke van vloeibaar glas is dat het:

 • Niet het lichaam beschadigen.
 • Biedt Shine.
 • Beschermt voor een lange tijd.
 • Verbergt gebreken.
 • Kan zelfstandig worden toegepast op het lichaam.

Dit preparaat is een component. Een fles is voldoende voor meerdere auto’s of coating lagen. Na het gebruik van je jaar geen zorgen over de rug van uw auto. Het ziet er als nieuw met behoud van de glans, glans en glad oppervlak. Wax is niet gewassen uit wanneer u de wasstraat te bezoeken en beschermt de behuizing tegen agressieve chemicaliën.

Wat is de bedoeling silaan Guard?

Kleine beschadigingen op het lichaam is: takken, stoepranden, passing, andere voertuigen laten een spoor op de bekledingsmachine. Deze krassen kunnen significant of niet zichtbaar voor het blote oog, maar ze hopen zich op en Mar het uiterlijk van de machine. Deze scheuren verzamelen vuil, het vangt water en sneeuw en de auto begint te vervagen, en het metaal verschijnen microkeratome processen. Om zich te ontdoen van alles en de machine die u nodig hebt om een ​​silaan Guard gebruiken te beschermen. Het is vooral belangrijk om de functie toe te passen voor voertuigen in het risicogebied:

 • Werken in slechte weersomstandigheden.
 • geopereerd moeilijk, smalle of geen verharde wegen.

Zal u helpen om de auto te introduceren in het meest gunstige licht silaan Guard, en degenen voor wie het is een indicator van prestige in het geval van belangrijke werk of een vergadering met klanten, evenals degenen die auto’s zet op de verkoop.

WILLSON glazen silaan Guard samenstelling

In de samenstelling van de silaan Guard heeft een aantal belangrijke componenten. Maar de basis van vloeibaar glas siliciumdioxide en silicaten. Daarnaast is er een verbinding van silicium en waterstof -. Silaan

 • Silan. Die voor versteviging van de behuizing en het deksel. Geeft de coating het vermogen om water af te weren. Creëert een organische polymeerfilm. Maakt applicatie eenvoudig en het materiaal is plastic.
 • Het siliciumdioxide. Duurzame en sterke verbinding die zich vormt op het oppervlak van de auto film. Beschermt tegen beschadiging en geeft glans.
 • De titaandioxide. Bescherm de machine oppervlak tegen de inwerking van chemische reagentia, bijvoorbeeld een reinigingsgereedschap voor auto’s.

Voor de productie van poetsmiddelen nanotehnologii waardoor ze krijgen actief en zeer sterke verbinding.

Het principe van de werking van de Japanse

Nadat de vloeibaar glas stevig gebonden aan het oppervlak van het lichaam en creëert een sterke beschermende siliconenfilm.

 • De kleur is rijk en helder.
 • Het hele jaar door is er een gestage Shine.
 • Water en vuil veroorzaken geen schade aan het lichaam.
 • Biedt een betrouwbare bescherming tegen agressieve omgevingsfactoren, detergenten.
 • Het lichaam roest niet.
 • Schade, krassen en scheuren die eerder op de auto waren, stanovtsy niet zichtbaar is.

De Poolse wordt gemaakt op een zodanige wijze dat het kan worden gebruikt in meerdere lagen, die veel groter is dan de dikte van de was en andere poetsmiddelen zijn. Hoe meer lagen op de auto te zetten, hoe sterker de beschermende en waterafstotende effect. Een verpakking van vullingen 03:58 applicatie. Na herhaalde bekledingsmachine moet goed drogen.

De voordelen van het gebruik van silaan Guard

 • Opgeslagen op de machine tot een jaar.
 • Eenvoudig aan te brengen.
 • Na uitharding niet giftig.
 • Beschermt het lichaam.
 • Een betaalbare prijs.
 • Een bekend merk.
 • Hoge kwaliteit.

Gebruik instructies silaan Guard

silaan Guard wordt aangebracht op schone en droog de auto in een goed geventileerde ruimte. De Poolse verspreid over het oppervlak van het lichaam met een spons en laat uitharden gedurende 10-15 minuten. Na deze, voor Shine, veeg met een doek. Duw daarvoor niet noodzakelijk, om niet het oppervlak van de gesmolten film beschadigen.

Polish silaan Guard niet gebruiken voor koplampen, kunststof oppervlakken, glas, bumpers. In contact komen, is het noodzakelijk om een ​​afvegen met een vochtige doek. De samenstelling mag niet bevriezen, zoals in dit geval, de Poolse verliest zijn eigenschappen. Houd het bij een temperatuur niet hoger dan plus veertig graden en niet onder nul.

Fabrikant volledig zorgde voor de auto-eigenaar. Compleet met silaan Guard is alles wat nodig is om de machine te behandelen. In het pakket zijn er handschoenen om uw handen, een spons voor het aanbrengen te beschermen en af ​​te vegen en veeg voor het schoonvegen van de auto na het einde van het proces.

Buy silaan Guard prijs

Om silaan Guard op de officiële website van de dealer producten hier te bestellen. Ze verkopen kwaliteit en origineel product van de Japanse firma. In sommige andere plaatsen zijn er gevallen van vervalste geweest, dus het is beter om niet te riskeren en de beschikbare officiële middelen te gebruiken. Levering in een bepaalde plaats, de betaling na ontvangst.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...