Schoonheid

Uniderm – adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, of is het de moeite waard?

Crème voor buitengebruik 0,1% wit of bijna wit.

Hulpstoffen: gexilenglikole, glyceryl monostearaat 40-55, cetostearylalcohol, macrogol 20 cetylstearylalcohol, bijenwas white, titanium dioxide, aluminium zetmeel octenylsuccinaat, fosforzuur verdund, vaseline wit, gezuiverd water

.

15 g – aluminium buizen (1) – verpakkingen van karton
30 g -. Aluminium buizen (1) -. Verpakkingen van karton

Farmacologische werking

GKS voor extern gebruik. Heeft antiflogistische, jeukwerende en antiexudative effect.

Mometasone (en andere GKS) induceert de afgifte van eiwitten die fosfolipase A2 remt en is bekend onder de naam lipocortine, die de biosynthese van deze mediatoren van ontsteking zoals prostaglandinen en leukotriënen controleren door remming van afgifte van hun gemeenschappelijke precursor arachidonzuur .

Farmacokinetiek

Toegepast topisch crème Uniderm® absorptie gering. 8 uur na het aanbrengen op de intacte huid (zonder occluzionna bandages) in de systemische circulatie wordt gedetecteerd ongeveer 0,4% van de werkzame stof.

getuigenis

ontstekingsverschijnselen en jeuk van dermatosen vatbaar zijn voor behandeling corticosteroïden.

Het doseringsregime

De drug wordt lokaal gebruikt.

Een dunne laag crème Uniderm® aangebracht op de aangedane huid 1 maal / dag. De duur van de behandeling wordt bepaald door de doeltreffendheid en de tolerantie van de patiënt, de aanwezigheid en ernst van bijwerkingen.

Bijwerkingen

Dermatologisch ReAction s: rare – irritatie en droogte van de huid, branderig gevoel, jeuk, folliculitis, hypertrichose, acne, hypopigmentatie, periorale dermatitis, maceratie van de huid, de toetreding van secundaire infectie, tekenen van huidveroudering atrofie, striae, miliaria; & Lt; 1% – de vorming van pukkels, puisten

.

allergische reactie s: allergisch contacteczeem

.

Andere: bij het aanbrengen van de crème Uniderm® voor een lange tijd en / of voor de behandeling van grote delen van de huid, of met het gebruik van afsluitende verbanden, vooral bij kinderen en adolescenten kan bijwerkingen krijgen een typisch voorbeeld van systemische corticosteroïden, waaronder bijnier insufficiëntie en het syndroom van Cushing.

Contra

– acne rosacea;

periorale dermatitis;

– bacteriële, virale (veroorzaakt door herpes simplex type 1 en 2, Varicella zoster) of een schimmelinfectie van de huid,

– tuberculose;

– syfilis;

– na vaccinatie ReAction s;

– kinderen tot de leeftijd van 6 maanden;

– zwangerschap (behandeling van grote huidoppervlakken, langdurige behandeling);

– borstvoeding (gebruik in hoge doseringen of voor een lange tijd);

-. Overgevoeligheid voor het geneesmiddel of corticosteroïden

voorzichtig het geneesmiddel moet worden toegepast op het gezicht en de huidplooien, occlusie en bij toepassing op grote huidoppervlakken en / of langdurige behandeling (vooral bij kinderen ouder dan 6 maanden).

Toepassing van de zwangerschap en borstvoeding

De veiligheid van het gebruik van crème van Uniderm® tijdens de zwangerschap en lactatie is niet onderzocht.

Corticosteroïden passeren de placenta. Als zwangerschap langdurige behandeling en het gebruik van de drug in hoge doses in verband met de dreiging van negatieve invloed op de ontwikkeling van een foetus moet voorkomen.

Corticosteroïden worden uitgescheiden in de moedermelk. In het geval waarbij wordt verondersteld het gebruik van de drug in hoge doses en / of voor een lange tijd, je moet stoppen met het geven van borstvoeding.

De kinderen

De veiligheid en werkzaamheid van de crème van Uniderm® in de lokale toepassing bij kinderen ouder dan 6 maanden gedurende een periode van meer dan 6 weken, is niet onderzocht.

Vanwege het feit dat kinderen de verhouding tussen oppervlakte en lichaamsgewicht meer dan volwassenen, kinderen lopen een groter risico van onderdrukking functie van de hypothalamus-hypofyse-bijnier-systeem en de ontwikkeling van het syndroom van Cushing met gebruik van corticosteroïden topische en lokale toepassing.

Langdurige behandeling van kinderen corticosteroïden kan leiden tot schendingen van hun groei en ontwikkeling. Kinderen moeten een minimale dosis, die voldoende is om het effect te bereiken ontvangen. Bij kinderen van 6 maanden tot 2 jaar het verloop van de behandeling mag niet langer dan 5 dagen oud is.

Contra:. Kinderen tot de leeftijd van 6 maanden

Speciale instructies

Toegepast op grote delen van de huid gedurende lange tijd, vooral bij gebruik van occlusieve dressings kunnen systemische effecten van corticosteroïden ontwikkelen. Gezien deze, moet de toestand van de patiënten om symptomen van onderdrukking functie van de hypothalamus-hypofyse-bijnier-systeem en de ontwikkeling van het syndroom van Cushing identificeren controleren.

Zorg dat de crème van Uniderm® in het oog.

Propyleen glycol in de samenstelling van het geneesmiddel kan irritatie op de plaats van toediening. In dergelijke gevallen, stoppen met het gebruik van de crème Uniderm® en de juiste behandeling toe te kennen.

Merk op dat GCS in staat zijn om de symptomen van bepaalde huidziekten dat de diagnose kan bemoeilijken veranderen. Daarnaast kan het gebruik van corticosteroïden de oorzaak van trage genezing van wonden.

Bij langdurige therapie GKS plotselinge stopzetting van de behandeling kan leiden tot de ontwikkeling van het syndroom van een ricochet, die zich manifesteert in de vorm van dermatitis met intense roodheid en een branderig gevoel. Dus na een lange verloop van de behandeling, de verwijdering van het geneesmiddel van Uniderm® moet geleidelijk worden gedaan, bijvoorbeeld het inschakelen van intermitterende behandeling regime voordat deze volledig te stoppen.

Gebruik in Pediatrics

De veiligheid en werkzaamheid van de crème van Uniderm® in de lokale toepassing bij kinderen ouder dan 6 maanden gedurende een periode van meer dan 6 weken, is niet onderzocht.

Vanwege het feit dat kinderen de verhouding tussen oppervlakte en lichaamsgewicht meer dan volwassenen, kinderen lopen een groter risico van onderdrukking functie van de hypothalamus-hypofyse-bijnier-systeem en de ontwikkeling van het syndroom van Cushing met gebruik van corticosteroïden topische en lokale toepassing.

Langdurige behandeling van kinderen corticosteroïden kan leiden tot schendingen van hun groei en ontwikkeling. Kinderen moeten een minimale dosis, die voldoende is om het effect te bereiken ontvangen. Bij kinderen van 6 maanden tot 2 jaar het verloop van de behandeling mag niet langer dan 5 dagen oud is.

Overdose

Symptomen. Remming van de functie van de hypothalamus-hypofyse-bijnier, inclusief secundaire bijnierinsufficiëntie

Behandeling. Symptomatisch, indien nodig – corrigeren elektrolyt onbalans, wanneer de behandeling (bij langdurige therapie – afbouw)

Geneesmiddelinteracties

geen gegevens beschikbaar over de interactie van de crème van Uniderm® met andere geneesmiddelen.

Voorwaarden opslag

Het geneesmiddel moet buiten het bereik van kinderen worden bewaard bij een temperatuur van 15 ° tot 25 ° C. shelf Life – 2 jaar.

De leveringsvoorwaarden voor apotheken

A vrijgegeven geneesmiddel op recept.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...