Gezondheid

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – adviezen, opmerkingen, prijs,

Cholecalciferol (vitamine D3) is een belangrijke stof voor groei en menselijke ontwikkeling. Is een in vet oplosbare component die wordt geproduceerd door het lichaam tijdens de zomermaanden te blijven onder de zon, en wordt bijgevuld in de winter van voedsel.

Voor het menselijk lichaam een ​​gevaarlijke tekort aan deze vitamine en overmaat. Uit het artikel, leert u waarom we vitamine D3 voor vrouwen, mannen en kinderen nodig hebben.

De inhoud

Functies van vitamine D3 in het lichaam volwassenen

Wanneer de nuttige component is niet genoeg, er is een storing van het metabolisme en verslechtert de werking van alle organen. inname van vitamine D3 nodig voor dergelijke systemen en organen:

 • bones
 • cellen
 • immuniteit
 • klieren van interne afscheiding,
 • zenuwstelsel.

Een van de functies van deze stof de absorptie van magnesium en calcium, welke vorm, steun tandweefsel en bot.

Cholecalciferol helpt om het botweefsel componenten, die de kans om het te versterken geeft te bieden.

Substance vernieuwt cellen van het lichaam, het versnellen van hun groei. Wat betreft de ontwikkeling van kankercellen bij kanker, dit component vertraagt ​​het proces van menselijke patiënten. Stof beïnvloedt oncologische laesies van de darm of melkklieren.

Vitamine ondersteunt het immuunsysteem vermogen van een persoon te dragen aan de normale werking van het beenmerg. Zonder deze stof het lichaam niet ontwikkelen van een voldoende niveau van insuline dat de bloedsuikerspiegel normaliseert.

Door de inname van magnesium en calcium, versterkt het omhulsel van de zenuwen die verantwoordelijk zijn voor hen te beschermen zijn. Vitamine helpt zenuwimpulsen worden normaal uitgezonden in het lichaam. Preparaten die deze stof bevatten, gebruikt bij de behandeling van multiple sclerose.

Waarom zou D3 moeten vrouwen

De toelating van vrouwen preparaten die D3 wordt geassocieerd met hun zwangerschap. foetaal weefsel calcium massa van 8 weken van de dracht. Deze periode begint mineralisatie van het skelet en legt het tandweefsel. In het tweede trimester wordt het embryo reeds gevormde eerste gevormde bot tandglazuur. En na 21 weken het skelet mineralizers actief, wordt de groei van het kind snel tempo.

voorschrijven profylactische therapie met vitamine D3 wanneer voedsel in de onvoldoende hoeveelheid calcium. Als vrouwen gezien het risico op het ontwikkelen van osteopenie, de drugs ze voorgeschreven 10 weken zwangerschap.

Het nemen van de drug, is het belangrijk om de aanbevelingen van de arts te volgen, de dosering middelen niet te verhogen. Overmatige accumulatie van de vrouw het lichaam van calcium tijdens de zwangerschap leidt tot het feit dat sommige kinderen hebben een snelle sluiting van de Fontanelle. Deze factor zorgt voor problemen voor tieners als ze vatbaar zijn voor verhoogde intracraniële druk.

Overmatige inname van calcium en cholecalciferol in het lichaam veroorzaakt kalkaanslag in plaques en in de toekomst veroorzaakt een vasculaire ziekte.

Het dagtarief voor vrouwen

Volwassen vrouwen op de dag dat je nodig hebt 600 IE. Gedurende de periode van zwangerschap en borstvoeding, wordt de dosis verhoogd tot 800 IU. Op oudere leeftijd, het dagtarief stijgt tot 800 IU als gevolg van uitspoeling van calcium uit de botten.

De behoefte aan vitamine toeneemt onder deze omstandigheden:

 • dieet of vegetarisme;
 • ontbreken van een verblijf in direct zonlicht;
 • leven in hoge breedtegraden;
 • gebrek aan slaap;
 • vervuiling van het milieu.

Als een vrouw heeft een donkere huid, moet je boven holekalziferola, , omdat het verminderde de synthese component voor de opperhuid.

De dagelijkse norm van vitamine voor vrouwen is 600 IE.

Waarom zou D3 moet het sterke geslacht

Cholecalciferol biedt het hele lichaam. Voor mannen is de voordelen van vitamine D bestaan ​​van dergelijke punten:

 1. Een positief effect op de schildklier;
 2. De productie van testosteron. Dit element verbrandt vet en is verantwoordelijk voor de synthese van energie;
 3. Verbetert de leverfunctie;
 4. regelt de groei van cellen;
 5. Assimileer magnesium;
 6. Vermindert het risico op het ontwikkelen van kanker, diabetes en andere aandoeningen;
 7. Verbetert de opname van calcium en fosfor.
 8. OL>

  Bovendien ondersteunt de tonus van de spieren, normaliseert de bloeddruk en verbetert het geheugen en andere hersenfuncties.

  Het mannetje cardiovasculaire systeem voordat ondergaat destructieve veranderingen, in tegenstelling tot de vrouwen. Dit suggereert dat de mensen zijn belangrijk voor de gezondheid van het hart en de bloedvaten te behouden. Vitamine D zijn beschermende scherm voor het lichaam van de mens. Hij is in staat om het lichaam te beschermen tegen lage doses straling en de ontwikkeling van kankercellen. Een onmisbare stof en de ziekte van aids, omdat het helpt om het lichaam het immuunsysteem te behouden.

  Het dagtarief voor mannen

  Als in het bloed van mensen bij de analyse van vitamine D minder dan 10 ng / ml, volgens deze indicatoren kan worden geconcludeerd over het tekort in het lichaam. Figuren 10 tot 30 ng / ml te geven deficiëntie. De norm is de concentratie van een stof in het bloed van 30 tot 100 ng / ml.

  De analyses kunnen worden aan andere eenheden – nmol / l. In dit geval is de norm ziet er anders uit.

  Het tekort van een stof, 0 tot 25 nmol / l;

  Het ontbreken van een stof van 25 tot 75 nmol / l;

  De norm -. 75-250 nmol / L

  Voor mannen dagelijkse dosis vitamine ligt op ongeveer 600 IU.

  Ouderen behoefte aan vitamine D3

  De menselijke behoefte om de inname van vitamine D3 neemt toe met de leeftijd. Dit is te wijten aan een vermindering van de absorptie van de stof en het vermogen om zelfstandig te ontwikkelen. Trouwens, nu, als je oud bent, komt vaker voor nierfalen en vermindert de periode van blootstelling.

  Veroudering het menselijk lichaam huid dus geleidelijk verliest het vermogen om zelf de productie van vitamine D3. Wanneer het lichaam zelf niet kan produceren, is het noodzakelijk om de stof te verkrijgen van buiten, van levensmiddelen en van geneesmiddelen.

  50e jaar moet verder vullen voorraden vitamine D voor normaal functioneren. Het dient als de preventie van osteoporose. Osteoporose is een ziekte die vaak het botweefsel van de mensen in de oudere leeftijdsgroepen treft. Als de patiënt al heeft osteopathie breuk gebeurd is, is er een kans dat ze weer oplaaien.

  OP bij ouderen plaatsvindt zonder kenmerken. De patiënt kan niet de veranderingen voelen en geen symptomen zien totdat het bot peredaetsa. Belangrijk op oudere leeftijd om het lichaam te voorzien van de juiste hoeveelheid vitamine D3. Deze maatregelen – een uitstekende preventie van osteoporose. Een tekort aan stoffen bij ouderen verergert bij andere chronische lichamelijke aandoeningen.

  Welk kind heeft vitamine D3

  Substance cholecalciferol de volgende functies in het lichaam van het kind:

 • versterkt het immuunsysteem;
 • helpt de accumulatie van calcium, fosfor, botweefsel;
 • helpt om botten en spieren groeien.

gezondheid van de aanstaande moeder is niet minder belangrijk dan de gezondheid van de baby.

Tijdens de zwangerschap en borstvoeding kind zorgvuldig te trakteren op uw dieet. Diversificatie voedingsmiddelen rijk aan vitamine D3, ijzer, calcium en andere sporenelementen.

Een pasgeboren baby heeft bijna geen in hun lichaam reserves cholecalciferol, vooral als hij te vroeg was geboren. Voor een deel kan dit tekort worden aangevuld, als je het kind te verzorgen, maar de moeder moet vitaminen verbruikt. Als je bedenkt het feit dat een voldoende hoeveelheid van een stof gesynthetiseerd in het menselijk lichaam onder de zon, dan is het kind vitaminen gewoon nodig, het is niet altijd de kinderen kun je de zon te regelen.

Als u het advies van de arts te negeren voor het nemen van vitamines, vervolgens met drie maanden van de baby zal beginnen te tekenen van rachitis vertonen, het calcium in het bloed afnemen. De kinderarts moet beslissen over de noodzaak van medicatie en dosering voor pasgeborenen. Zorg ervoor dat u en uw baby op de straat, vooral bij zonnig weer. Dit zal de manifestatie van gebrek bij kinderen vitaminen en calcium te voorkomen.

dus vitamine D3 noodzakelijk alle, van pasgeborenen tot ouderen. Een deel van deze stof het lichaam krijgt door gewoon te zijn onder de zon, maar het tekort is het noodzakelijk om voeding te corrigeren en in aanvulling op medicatie voorgeschreven door uw arts te nemen.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...